Metro a deschis un nou magazin la Bălți

In jos

Metro a deschis un nou magazin la Bălți

Mesaj Scris de basaru la data de Joi 14 Dec 2006 - 16:14

Metro a deschis un nou magazin la Bălți, după o investiție de 15,9 mln USD

Grupul german Metro, ce deține la Chișinău două magazine de tip cash & carry,a deschis joi un nou magazin la Bălți, al doilea oraș după mărime din R.Moldova, investițiile fiind estimate la 15,9 mln USD (12 mln euro).
[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]
Centrul comercial este situat pe adresa Nicolae Iorga Nr.9 din Bălți (lângă autogară). Magazinul este similar celor două din Chișinău și va putea fi vizitat în baza legitimițaiilor de client al Metro.

"Potențialul de creștere economică în dezvoltarea Republicii Moldova ne-a convins să luăm decizia de a deschide cel de-al treilea magazin", a declarat, într-un comunicat, directorul general al Metro Cash & Carry pentru România și Moldova, Francois Oliver.

Magazinul din Bălți are o suprafață de vânzare de peste 5 500 de metri pătrați și o parcare cu peste 550 de locuri. În locație sunt comercializate 17 500 de articole alimentare și nealimentare, mare parte provenind de la 350 de furnizori și producători din Republica Moldova.

"Având în vedere numărul de locuitori și puterea încă scăzută de cumpărare în R.Moldova, cred că cele trei magazine pe care le avem sunt suficiente acum", a declarat anterior Francois Oliver.

Primul magazin Metro a fost deschis în decembrie 2004 la Chișinău, în timp ce inaugurarea Metro-2 a avut loc la 5 octombrie 2006. În total, investițiile în cele trei divizii Metro în R.Moldova sunt estimate la 40 mln euro. Potrivit datelor companiei, vânzările la primul magazin Metro în Chișinău s-au ridicat la 510 mln lei, în 2005 (circa 38 mln USD).

Singur acțional ar magazinelor de la Chișinău este grupul german Metro.
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum