mesaj special românilor din Republica Moldova

In jos

mesaj special românilor din Republica Moldova

Mesaj Scris de basaru la data de Vin 18 Mai 2007 - 3:04

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

Mesaj special românilor din Republica Moldova din partea presedintelui Romaniei - Traian  Basescu - cu ocazia referendumului în problema demiterii sale, preconizat pentru 19 mai.

„Dragi români din Republica Moldova, în aceste clipe de frământare, sora voastră România, vă demonstrează că democrația nu e un cadou. Democrația e acel sistem mereu perfectibil, în care cetățeanul e piesa-cheie. Fără cetățeni activi și implicați, democrația se poate preface într-o fațadă fără conținut. Criza politică din România vă arată și vouă, fraților noștri de peste Prut, că lupta pentru democrație nu se oprește niciodată.”

Șeful statului român susține că cetățenii au de făcut o alegere majoră; că „ei nu vor alege pentru un președinte sau altul, ci pentru un tip de viitor sau altul”. „România a devenit stat-membru ai Uniunii Europene. E o șansă de care toți românii au dreptul să profite, pentru a obține o dezvoltare economică și socială cât mai rapidă. După 17 ani de tranziție, actuala societate e polarizată între cei extrem de bogați, care vor să confiște decizia politică, și cetățenii obișnuiți, care simt că opțiunea lor electorală este furată, odată cu dreptul lor la un plus de prosperitate”.
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum