COMUNIȘTII VOR SĂ FALSIFICE 600 MII VOTURI DE PESTE HOTARE

In jos

COMUNIȘTII VOR SĂ FALSIFICE 600 MII VOTURI DE PESTE HOTARE

Mesaj Scris de dm la data de Joi 31 Mai 2007 - 13:16

AMN: COMUNIȘTII VOR SĂ FALSIFICE 600 MII DE VOTURI ALE CETĂȚENILOR AFLAȚI PESTE HOTARE

Chișinău. Alianța "Moldova Noastră" (AMN) susține că puterea pregătește o falsificare masivă a voturilor cetățenilor care nu se vor afla în țară pe 3 iunie, cînd urmează să aibă loc alegerile locale generale.


Potrivit Agenției INFOTAG, AMN informează observatorii internaționali asupra faptului că "agenții comuniști preiau din punctele de frontieră bazele de date despre cetățenii RM aflați peste hotare" și avertizează asupra "pericolului de utilizare a acestor date prin aplicare semnăturii personale scanate de organele Ministerului Dezvoltării Informaționale pentru a falsifica și a atribui comuniștilor cel puțin 600 mii de voturi ale cetățenilor aflați în străinătate".


Opoziția, inclusiv AMN, a acuzat puterea, și înainte de alegerile parlamentare din 2005, de faptul că va utiliza fraudulos voturile cetățenilor aflați peste hotare. Atunci, se făcea trimitere la recensămîntul populației de la finele anului 2004, care potrivit opoziției, avea și scopul de a colecta datele despre cetățenii plecați din țară pentru ca votul lor să fie falsificat în folosul comuniștilor. Totuși, nici observatorii naționali, nici cei străini nu au depistat asemenea nereguli în ziua alegerilor.


Cifra de 600 de mii reprezintă circa o pătrime din totalul cetățenilor cu drept de vot din R.Moldova.

sursa : [INFOTAG.md]
avatar
dm
aliat
aliat

masculin Number of posts : 20
Registration date : 06/09/2006

http://balti.110mb.com/

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum