Green Card

In jos

Green Card

Mesaj Scris de basaru la data de Mier 3 Oct 2007 - 20:46

Moldova s-a calificat pentru a participa la Loteria Vizelor , Green Card, ceea ce vă oferă oportunitatea de a vă înscrie in program. Cartea Verde vă permite să locuiți și să munciți legal în Statele Unite ale Americii. Dacă sunteți unul dintre norocoșii câștigători, nu doar dumneavoastră veți primi o Carte Verde, ci și soția/soțul și copiii dumneavoastră.

Loteria Vizelor pentru America, prin programul "Diversity Visa 2009", mandatat de Congresul SUA, a inceput miercuri si se va desfasura pana
la 2 decembrie 2007.

Ce este Cartea Verde?


Cartea Verde este o viză de rezidență permanentă în S.U.A.. Ea vă oferă dreptul legal de a munci și trăi permanent în S.U.A.. Deținătorii Cărții Verzi beneficiază de asistență medicală, acces la învățământ și alte avantaje. Dacă ați câștigat o Carte Verde, puteți să solicitați ulterior obținerea cetățeniei americane. Cartea Verde nu afectează cetățenia dumneavoastră actuală. Dumneavoastră și familia dumneavoastră puteți fi norocoșii câștigători dacă acționați imediat!

Loteria este denumită oficial Loteria vizelor Diversitate acordate imigranților (cunoscută popular ca Loteria Vizelor). În fiecare an sunt eliberate 50.000 de Cărți Verzi pentru oameni din toată lumea. Obiectivul loteriei este de a acorda Cărți Verzi persoanelor născute în țări cu rată scăzută de imigrare în
Statele Unite ale Americii.

Extragerea se va face prin loterie generată aleator de calculator.

Loteria a fost creată prin Actul de Imigrare din 1990 promulgat ca lege de către președintele George Bush. Loteria este perfect legală, fiind organizată de către Departamentul de Stat al SUA.[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]


Ultima editare efectuata de catre in Mier 10 Oct 2007 - 20:40, editata de 1 ori
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Green Card

Mesaj Scris de S_J la data de Mier 10 Oct 2007 - 16:57

Consulul Ambasadei SUA atenționează participanții la Loteria Vizelor în legătură cu posibile fraude

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

2007-10-10/05:49 Consulul Ambasadei SUA la Chișinău, David Franz, solicită participanților la loteria vizelor „Diversity Visa 2009” să anunțe autoritățile, în cazul în care cineva le va cere o taxă de înscriere sau de mediere a participării la program.

Solicitanții trebuie să acceseze pagina [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , să completeze formularul standard de participare și să-l trimită electronic împreună cu o fotografie digitală, până la 2 decembrie 2007. Computerul va selecta printr-o tragere la sorți aleatorie câștigătorii, care, odată înștiințați, vor iniția procesul de perfectare a vizei.

David Franz a comunicat marți, 9 octombrie, într-o conferință de presă că rezultatele loteriei vor fi cunoscute în mai-iunie. Învingătorii vor fi înștiințași prin scrisori. Înștiințările expediate prin poșta electronică constituie falsuri.

La program pot să aplice persoanele care au cel puțin studii liceale sau care au stagiu de muncă de minimum 2 ani în ultimii 5 ani până la solicitarea vizei. De asemenea, participanții la Loteria Vizelor trebuie să aibă cazierul în alb. Posedarea limbii engleze nu este obligatorie. O persoană poate aplica o singură cerere, fiind descalificată în cazul mai multor solicitări. În același timp, membrii familiei pot fi înscriși în cerere în calitate de dependenți.

David Franz a precizat că Guvernul SUA nu oferă nici un suport financiar câștigătorilor Loteriei. Aceștia își vor perfecta vizele la Ambasada SUA de la București și vor pleca în America pe cont propriu. De asemenea, Consulul a menționat că solicitanții de vize trebuie să demonstreze că nu vor trăi în sărăcie pe teritoriul Statelor Unite și că nu vor cere ajutor Guvernului SUA.

Potrivit Consulului Ambasadei SUA la Chișinău, pe parcursul a 15 ani, circa 20-30 de mii de cetățeni moldoveni au emigrat în SUA prin intermediul Programului „Diversity Visa”.


Sursa: INFO-PRIM NEO


Ultima editare efectuata de catre in Mier 10 Oct 2007 - 21:42, editata de 2 ori

_________________
"Oare ce lucruri mai frumoase decat dragostea viseaza cei care nu iubesc?!" - Grigore Vieru
avatar
S_J
Moderator

masculin Number of posts : 267
Age : 32
Localizare : Chisinau
Hobby : :)
Registration date : 21/12/2006

http://ionsurdu.com

Sus In jos

Re: Green Card

Mesaj Scris de basaru la data de Mier 10 Oct 2007 - 20:42

da... este foarte adevarat , am un prieten care o luat teapa, din graba.
Aveti grija. Asa se fac escrocheriile..
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Green Card

Mesaj Scris de basaru la data de Vin 16 Noi 2007 - 19:53

INSTRUCȚIUNI PENTRU PROGRAMUL DIVERSITY VISA 2009 (DV-2009)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Green Card

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum