Televiziunea și limba.

In jos

Televiziunea și limba.

Mesaj Scris de Vladius20061 la data de Mier 6 Feb 2008 - 22:09

Ce televiziune avem noi? Numai rusă, da sunt și canale românești dar nu cred că tineretul de azi să-și petreacă timpul liber uitîndu-se la ele, preferatele canale ale tineretului sunt "CTC" și "ORT" canale rusești.Cum noi putem avea o cultură bogată dacă nu știm și nici nu vrem să știm limba maternă limba română.
avatar
Vladius20061
basarabean

masculin Number of posts : 154
Age : 25
Localizare : Floresti
Hobby : Bună
Registration date : 30/12/2007

Sus In jos

Re: Televiziunea și limba.

Mesaj Scris de basaru la data de Vin 8 Feb 2008 - 10:46

Adevărul e că televiziunea în Republica Moldova este de abia în formare, posturi locale nu sunt chiar așa de multe cum ar fi nevoie. Un EuroTV, un ProTV Chișinău așa mai cunoscute, TV NIT , în rest ... Și de asta nici nu mă miră că mulți se reprofilează la posturi din afară, cele din Rusia, Ucraina sau România , în care desigur cele rusește au o pondere mai mare.

În ceea ce privește tineretul, cred că sunt mai mult interesați de mijloace de folosire a timpului liber ca de exemplu internetul.
Eu de exemplu nici nu am nevoie de televizor pentru că internetul îmi poate satisface toate nevoile mele de informatie și pot să privesc și orice post TV, de oriunde vreau (desigur din Moldova nu prea poți), așa că nu sunt constrâns de nici o limitare teritoriala, geografica !!!
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2782
Age : 78
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum