Primarul capitalei a prezentat în aer liber un raport privind activitatea de un an

In jos

Primarul capitalei a prezentat în aer liber un raport privind activitatea de un an

Mesaj Scris de basaru la data de Dum 22 Iun 2008 - 14:50

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a ales să-și prezinte, miercuri, primul său raport de activitate în fața chișinăuenilor în aer
liber, în Scuarul Europei.


El a precizat chiar de la început că primul an de administrare publică a Chișinăului a fost unul al corectărilor. „Din păcate, administrația anterioară a persistat în ilegalitate și a admis datorii, cheltuieli fără acoperire financiară, ceea ce a adus un prejudiciu de peste 500 de milioane de lei, adică o treime din bugetul municipal. Am purces la achitarea tuturor datoriilor”, a afirmat Chirtoacă.
În lista priorităților pentru activitatea ulterioară, primul loc îl ocupă reparația stației de epurare a apelor uzate, precum și identificarea de soluții pentru finalizarea reconstrucției parcului din Valea Morilor.

Până în 2009, actuala conducere a Primăriei promite să dinamizeze procesul de mansardare a blocurilor locative, să reabiliteze rețelele de transport, să amenajeze terenuri de joacă pentru copii. Totodată, Dorin Chirtoacă a declarat că va participa activ la alegerile parlamentare
din 2009, dar nu va renunța la funcția de primar al capitalei, chiar dacă va obține mandatul de deputat.

La aceeași conferință de presă în aer liber, unul dintre forumiștii anchetați penal pentru că a postat mesaje anticomuniste pe diferite forumuri a dat mâna cu primarul capitalei. Alexandru Polizu a făcut apel către ceilalți tineri care se lasă intimidați de organele de forță să fie curajoși și să nu ezite să facă declarații în presă. La rândul său, Dorin Chirtoacă a adăugat că orice fir de păr care ar putea să cadă de pe creștetul tinerilor care își exprimă liber punctul de vedere în R. Moldova va fi pe seama și răspunderea celor care au abuzat împotriva lor.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2773
Age : 78
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum