Concert LACRIMOSA - SIBIU - 18 iulie

Posteaza un subiect nou   Raspunde la subiect

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Concert LACRIMOSA - SIBIU - 18 iulie

Mesaj Scris de Beauty la data de Mier 9 Iul 2008 - 15:28

Concert LACRIMOSA - SIBIU - 18 iulie

[Trebuie sa fiti înscris și conectat pentru a vedea această imagine]

Celebrul grup german Lacrimosa a confirmat prezența la Festivalul de la Sibiu, pentru data de 18 iulie.

La cea de-a treia ediție a Festivalului Artmania, desfășurat în zilele de 18 și 19 iulie, pînă acum au confirmat Agua de Annique, Atrocity, Gamma Ray, Leaves Eyes, Tiamat și Lacrimosa, nume mari și foarte mari ale muzicii rock.

Lacrimosa este o trupă cunoscută atât pentru stilul inconfundabil, care îmbină melancolia cu duritatea și metalul cu muzica simfonică, cât și pentru charisma celor doi membrii principali, duo-ul format din Tillo Wolf și Anne Nurmi, soț și soție, care electrizează publicul atât prin voce cât și prin prezența scenică.


Lacrimosa au la activ o colaborare cu faimoasa London Symphony Orchestra, 9 albume de studio de mare succes și turnee mondiale, care au inclus Europa, America Centrală și de Sud. După ce de-a lungul anilor albumele trupei au ocupat cele mai înalte poziții
ale topurilor de gen din întreaga Europă, dar mai ales în Germania, Lacrimosa și-a lansat ultimul album intitutal "Lichtgestal" în 2005, lansarea marcând și aniversarea de 15 ani a trupei. Albumul a fost apreciat ca trasând noi frontiere pentru genul gothic metal.
De la începutul anului 2008, cei de la Lacrimosa sunt în studio, înregistrând cel de-al zecelea album. Tot anul acesta, pe lângă Artmania Festival 2008, cei de la Lacrimosa vor fi cap de afiș la Blackfield Festival în Gelsenkirchen, Germania.

Discografie
Angst (Fear) - 1991
Einsamkeit (Loneliness) - 1992
Satura - 1993
Inferno (Inferno) - 1995
Stille (Silence) - 1997
Elodia - 1999
Fassade (Façade) - 2001
Echos (Echoes) - 2003
Lichtgestalt (Luminous Being) - 2005

_________________
Don't f*** with me...
avatar
Beauty
veteran
veteran

Number of posts : 2337
Localizare : in iad
Registration date : 09/10/2006

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Puteti raspunde la subiectele acestui forum