Canibalism în Chișinău

In jos

Canibalism în Chișinău

Mesaj Scris de basaru la data de Mar 14 Noi 2006 - 17:50

După ce și-a ucis consoarta, i-a mâncat și urechea. Apoi, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic, s-a așezat în fața televizorului...

Ieri, poliția a reținut un bărbat, în vârstă de 54 de ani, care este suspectat că și-ar fi omorât cu bestialitate soția. Crima s-a produs într-un apartament din Piața Unirii, nr. 1, din capitală.

Potrivit poliției, Leonid Țurcanu a provocat o ceartă în familie, după care și-a luat la bătaie consoarta, Sofia Țurcanu, în vârstă de 50 de ani, invalidă de gradul II. Semnele de violență de pe corpul victimei arată că Sofia a fost lovită cu o bâtă din lemn, care s-a rupt în timpul bătăii. Pentru că victima mai dădea semne de viață, Leonid a luat o foarfecă și i-a scos ochii, i-a tăiat o ureche, a dezbrăcat-o și a înjunghiat-o peste tot corpul. În urma leziunilor primite, femeia a decedat. După ce și-a ucis soția, Leonid s-a așezat în fața televizorului, de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. În jurul orei 20.00, acasă a venit fiul lor, în vârstă de 29 de ani. Îngrozit de cele văzute, tânărul a chemat poliția și ambulanța.

Potrivit poliției, Leonid Țurcanu, care pentru moment este reținut, pledează nevinovat. El susține că, în momentul în care o bătea pe soție-sa, credea că o agresează pe mama sa. Când a fost reținut, Țurcanu prezenta semne vizibile de ebrietate. Întrebat de poliție ce a făcut cu organul lezat, bănuitul a arătat la burtă, în semn că a mâncat urechea.

Leonid Țurcanu va fi supus unei expertize psihiatrice. Dacă va fi găsit vinovat, el riscă privațiune de libertate pe un termen de până la 25 de ani sau detenție pe viață
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2769
Age : 77
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum