Cine/ce ne enerveaza

In jos

Cine/ce ne enerveaza

Mesaj Scris de basaru la data de Dum 19 Noi 2006 - 14:35

… Anatolie Gorodenco, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, care, joi, 9 noiembrie, în ședința în plen a parlamentului R. Moldova, s-a tot lăudat cu „terenurile consolidate” și „recoltele înalte la hectar”, dar nu a scos un cuvânt despre satele rămase semi-pustii și miile de hectare de pământ părăginite.


… completul de judecată al Judecătoriei sectorului Centru, sub președinția Nadejdei Mazur, care și-a câștigat faima de executoare a unor comenzi politice. Recent, în pofida deciziei Curții Supreme de Justiție de a înceta urmărirea penală a lui Serafim Urecheanu, în așa-numitul „dosar al ambulanțelor”, completul de judecată al acestei judecătorii a decis continuarea urmăririi penale. Urecheanu nu s-a arătat surprins de acest fapt, declarând că indicația de a intenta, iar acum de a repune pe rol acest dosar politic aparține președintelui Vladimir Voronin. Fostul primar de Chișinău susține că va apela la CEDO.

… primăria capitalei care nu poate face ordine în problema comercializării produselor lactate. Sute de oameni invadează zilnic străzile capitalei și își desfac marfa direct în drum, în condiții igienice de nedescris. Tabloul poate fi contemplat de dimineață până în seară, de la Ciocana până la Botanica și de la Râșcani până la Buiucani. Brânza și smântâna proaspete se vând pretutindeni - în parcuri și scuare, pe marginea străzilor, în stațiile de troleibuz etc. În curând, vom putea cumpăra lapte chiar pe treptele de la primărie, pe care vânzătorii ambulanți le ocolesc, deocamdată.


… îndărătnicia cu care rușii din R. Moldova refuză să vorbească limba de stat. În special, vânzătoarele ochioase de la magazinele din rețeaua „Fidesco”. Acestea se prefac că nu au auzit ce le-ai întrebat, dacă îndrăznești să ceri ceva în limba română. Băștinașii sunt tratați la fel și în microbuze, și la ghișeele „Veteran”, peste tot.

…deputații din parlamentul R. Moldova care, în toiul pregătirilor către Olimpiada din Beijing, au redus substanțial mijloacele financiare alocate pentru sport, în condițiile când acesta este domeniul cel mai prost finanțat în republică, dar care, prin multipli campioni și premianți internaționali a demonstrat că este cel mai bun ambasador al statului nostru.

… comuniștii.


[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2770
Age : 78
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Cine/ce ne enerveaza

Mesaj Scris de basaru la data de Vin 24 Noi 2006 - 16:41

…premierul Tarlev, care susține agricultura moldovenească doar prin mesaje de felicitare. Ieri, de Ziua lucrătorilor din agricultură și industria prelucrătoare, Tarlev le-a scris agricultorilor: „Prin muncă sârguincioasă, dvs. ați obținut și în anul curent o roadă relativ bogată de cereale, floarea-soarelui, sfeclă de zahăr, porumb, precum și de alte culturi… Guvernul asigură condiții adecvate pentru dezvoltarea accelerată a ramurilor strategice prin subvenționarea producătorilor agricoli”. Or, declarațiile respective provoacă doar râs și indignare

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
avatar
basaru
basarabean

masculin Number of posts : 2770
Age : 78
Localizare : Everywhere
Hobby : Basarabean
Registration date : 04/09/2006

http://basarabian.blogspot.com/

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum